Energiemissie: onafhankelijke professionele dienstverlener van webbased software voor energiemanagement en energiebeheer

written by Energiemissie
09 · 9 · 21
Milieugids partner energiemissie

Energiemissie: onafhankelijke professionele dienstverlener van webbased software voor energiemanagement en energiebeheer

door | sep 9, 2021

Met het ‘verslimmen’ van energiemeters en het beschikken over ‘realtime’ meetdata bestaat de mogelijkheid om inzicht te krijgen in energieverbruik, besparingsmogelijkheden, zonnepaneelproductie, teruglevering …  In een gebruiksvriendelijke applicatie kunt u zelfs vanaf morgen al starten met professioneel energiebeheer. 

Energiemissie is een onafhankelijke professionele dienstverlener op het gebied van webbased software voor energiemanagement en energiebeheer. In 2010 werd daartoe de eerste release van een energiemonitoringssysteem geïntroduceerd.

Het energiemonitoringssysteem van Energiemissie is gebruiksvriendelijk en volledig webbased (in the cloud). De energiemeterinformatie (EAN, adres, GPS-coördinaten …) kan eenvoudig in het systeem worden ingelezen. Vervolgens worden de meetdata van automatische energiemeters periodiek geïmporteerd. Hierna kunnen analyses en dashboards worden gepresenteerd en is het energieverbruik van alle energie aansluitingen inzichtelijk. Krachtige benchmarks maken het mogelijk om objecten met een hoog energieverbruik per vierkante meter te signaleren en vervolgens aan te pakken.

Diverse gemeenten en bedrijven managen hun energieaansluitingen en energieverbruik met behulp van deze softwareoplossing. Daardoor krijgen zij volledig overzicht en controle over hun energieadministratie en energieverbruik. Zo gebruiken gemeenten de applicatie voor utiliteitsgebouwen, openbare verlichting, pompen, gemalen …

Energiemissie helpt bedrijven en overheden in het realiseren van energie ambities en hanteert daarvoor een vaste, lage licentieprijs per energiemeter (energie-aansluiting).

U betaalt dus niet voor een volledig softwaresysteem.

Wenst u ook energiebeheer door te voeren in uw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wenst u het energiemonitoringssysteem inzetten voor uw klanten, dan kunt u ook reseller/verdeler worden.

 

Contactgegevens:

+32 53 89 36 01
info@energiemissie.be
www.energiemissie.be

 

GERELATEERDE POSTS

Ecologische drinkwatersystemen op de werkvloer

Ameauré staat bekend om zijn innovatieve drinkwatersystemen die op een duurzame manier zorgen voor schoon en verfrissend drinkwater. Met een scala aan staande dispensers en tafelmodellen biedt Ameauré oplossingen voor verschillende omgevingen en behoeften. Wat deze...

High purity water voor biotechbedrijf Glycom

Het Deense Glycom is een particulier en onderzoeksgericht biotechbedrijf met een bijzondere expertise in humane melk oligosachariden - de oligosachariden aanwezig in moedermelk, beter gekend als HMO’s. Omdat water in het HMO-proces een belangrijke rol speelt, deed het...