WVT Industries – Behandeling van water met kennis van zaken

WVT Industries – Behandeling van water met kennis van zaken

door | sep 9, 2021

Water is kostbaar.

Niet alleen zal de kostprijs van water alleen maar toenemen omwille van de beperkte beschikbaarheid, het correct en efficiënt inzetten in uw koel- of verwarmingsproces heeft een cruciaal effect op de rentabiliteit en levensduur van uw installatie.

Als producent van industriële reinigings- en behandelingsproducten beseft WVT Industries ten volle dat zijn taak niet stopt bij het aanleveren van het meest geschikte product, maar gaat zijn dienstverlening verder in de begeleiding en ondersteuning van zijn klanten naar een correcte inzet en toepassing van het beschikbare water.

WVT Industries heeft de nodige expertise in huis om u maximaal te ondersteunen en te adviseren in de volgende toepassingsgebieden:

  • Chemische analyse van het water
  • Opvolging Legionella problematiek
  • Opvolging en bijsturing van koelwatersystemen
  • Opvolging en bijsturing van ketelwatersystemen
  • Advies bij uitbating afvalwaterinstallaties en hergebruik van grijs water
  • Opvolging en controle van proceswater

Wenst u meer informatie aangaande deze dienstverlening, of heeft u een specifieke vraag rond water en watergebruik, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

GERELATEERDE POSTS

‘Ready2Reuse’: tweedehands is eersteklas

Het gebruik van tweedehands auto-onderdelen bij reparaties is nog niet algemeen gangbaar in België en daar wil Febelauto iets aan doen. Met het door VLAIO gesteunde project 'Ready2Reuse' zet Febelauto de voordelen van tweedehandsonderdelen in de verf. Want tweedehands...