SBM: training, coaching en advies met een knipoog naar veiligheid en milieu

SBM: training, coaching en advies met een knipoog naar veiligheid en milieu

door | okt 7, 2021

Om uw taak goed te kunnen vervullen, bent u best heel goed op de hoogte van allerlei milieu-gerelateerde zaken.
Goed nieuws, SBM (Training Coaching Advies) helpt u graag verder om de milieuproblematiek aan te pakken en dit zowel met een theoretische als een praktische insteek die onmiddellijk toepasbaar is binnen uw bedrijf. Ontdek het najaarsaanbod wat betreft milieu en veiligheid via de SBM-website.

Milieu Veiligheid

Organiseren van de bedrijfsinterne milieuzorg volgens de nieuwe ISO 14001:2015 versie

Het is de bedoeling u meer inzicht te geven in de opbouw en praktische werkwijze bij het invoeren van een milieumanagementsysteem. Na afloop van iedere module is men in staat om de besproken systeemvereisten te implementeren in de eigen organisatie zodat op het einde van deze opleiding men beschikt over een milieu-managementsysteem volgens ISO 14001:2015.

Meer info

Milieucoördinator niveau B

Kortrijk, 51 avonden vanaf 14/02/2022

Na deze opleiding heeft u een diepgaande kennis van zowel de juridische als de technische aspecten van de milieuproblematiek. U ontvangt bovendien, na het met succes geslaagd zijn in het examen, het erkende diploma “Milieucoördinator niveau B”.

Meer info 

 

Stel gerust uw bijkomende vragen via dries.gruwez@sbm.be of bel 078/35 36 38 voor meer info.

GERELATEERDE POSTS